LIGA CPW - FORUM
Ok jak robimy. Bo wkurza mnie to że tak sie przedłuża.
1.plemię Liga
2.Załozyciel
3.Akademia
4.Administracja-Rada
-
1.plemię Liga - Najlepiej jak --sp-- zminia nazwe i wysyła zaproszenia, oprócz paru innych mozliwosci - wszystkie plemiona sie zgodziły.
-
2.Załozyciel
[Odpada to żeby niebyło żadnego - co proponowałem żeby nikt nie mógł rozwiazać plemiona.]
- Quantan proponuje po jednej osobie z plemienia na założyciela.
Niech już tak bedzie i od nas niech bedzie Forodin.
Ja i Feleg trafiamy do Administracjii-Rady.
-
3.Akademia
Pomyślałem o tym bo Qbaas jest przeciwny licznym plemionom.
Teoretycznie jak wszyscy przyjmą zap. to bedzie 87 osób.
A tak mniej powiedzmy niz 3tys albo 2 idą do Akademii. Jak ponizej 3tys. to bedzie to 2/3 z --sp-- 8/
Quantan nie przepada za akademia Ja w sumie tez, w Akademii najbardziej wnerwiaja ograniczenia i pierwszeństwo z głównego. Ale kilimat czasami jest lepszy niz w głownym.
Wiec możemy zrezygnowac z Akademii.
-
4.Administracja-Rada
Od Falki 3 osoby w tym jeden ma założyciela w (wersji 3 założyceli z każdego plemienia - którą przedstawia Quantan).
----Moja propozycja- nazwa pełna LIGA PLEMION, skrót - LP
----Założyciel - po jednym z każdego plemienia - tak aby przynajmniej jedna osoba posiadała pełne funkcje
----Po 2 administratorów z plemienia - z mojego - Ximixu i Kaczarzasty
----Akademii proponuję na początku nie tworzyć, to może zrazić część członków do przejścia do Ligi. Po scaleniu będziemy mieli czas na rozpatrzenie tej opcji
----Administracja - po trzy osoby z plemienia, czyli założyciel i dwóch adminów
----Póżniej można spośród tych osób wybrać rekrutanta, admina forum i tp itd
ze strony sp zglaszam do rady siebie i dzmaja, zalozyciel Telistokles, nastepnie Lukbo, Rtoip oraz DDdamiandDD, Dowotca Kserkses, Manfred94 zachowuja przywilej zapraszania innych graczy...
OK.. w takim razie zaczynam rozsylac zaproszenia..